PayU Online Credit

o nouă metodă de plată online

PayU lansează PayU Online Credit – o nouă metodă de plată care oferă consumatorilor posibilitatea să cumpere oricând online tot ce își doresc și să plătească atunci când este convenabil pentru ei.

 

Variantele puse la dispoziție de serviciul PayU Online Credit sunt plata în 30 de zile și plata în rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni. Noua metodă de plată este lansată în parteneriat cu TBI Credit IFN SA, un lider în soluții de finanțare la punctele de vânzare (POS) digitale, parte a TBI Bank.

 

Primii comercianți din portofoliul PayU care au implementat această metodă de plată sunt PC Garage și Flanco, urmând ca în perioada următoare să fie integrată în mai multe magazine online partenere PayU.

 

Procesul de achiziție este unul sigur, foarte simplu și rapid. Consumatorii pot obține un împrumut online chiar și în câteva secunde (începând de la a doua tranzacție realizată prin PayU Online Credit).

 

Plata în rate online prin creditul PayU

 

Plata în rate online este una dintre metodele de plată preferate ale românilor. În prezent, peste 35% din tranzacțiile online înregistrate în sistemul PayU sunt achitate în rate. Iar valoarea medie a unui coș de cumpărături plătit în rate poate fi și cu 75% mai mare decât pentru cele achitate printr-o altă metodă de plată, în perioadele de reduceri.

 

Plata în rate online prin creditul PayU este disponibilă pentru achiziții între 300 lei și 20.000 lei. Numărul ratelor poate fi între 4 și 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limită de credit la prima tranzacție pe care o pot folosi așa cum își doresc, în oricare dintre magazine online partenere PayU.

 

Plata online în 30 de zile

 

Prin noua metodă de plată PayU, oricine poate plăti online în 30 de zile orice produs sau serviciu, fără niciun cost suplimentar. Opțiunea de plată online în 30 de zile este valabilă pentru achiziții între 50* lei și 20.000 lei (*100 lei pentru prima tranzacție).

15