Întrebări frecvente privind protecția datelor

Căutați în rubrica noastră de întrebări frecvente (FAQ) pentru a afla mai multe despre protecția datelor la PayU.

Întrebări frecvente (FAQ)

Cum îmi pot șterge informațiile personale din PayU?

Dacă ați utilizat PayU drept procesator de plăți, vom șterge informațiile dvs. personale, cu excepția cazurilor în care suntem obligaţi de lege să le păstrăm. Înseamnă că este posibil să nu putem răspunde imediat solicitării dvs. De ce se întâmplă acest lucru? În timp ce furnizează servicii de plată, PayU acționează  în calitate de instituție de plată și este obligată să stocheze informațiile dvs. personale pentru o anumită perioadă de timp, în conformitate cu legile privind prevenirea utilizării sistemului financiar în scopul spălării banilor și finanțării terorismului.  

 

Puteți trimite solicitarea de ștergere a datelor utilizând acest formular de contact și urmând pașii din cadrul său.   

 

Nu vreau să mai primesc comunicări de marketing de la PayU.

Facem tot posibilul pentru a derula o comunicare de marketing cât mai interesantă pentru dvs. Cu toate acestea, dacă nu mai doriți să o primiți, vă puteți dezabona făcând clic pe linkul inclus în orice astfel de comunicare. Dacă nu îl găsiți, vă rugăm să ne contactați folosind acest formular de contact 

 

Cum a obținut PayU informațiile mele personale?

Colectăm informații personale fie: 

 

  • direct de la dvs. de exemplu, atunci când ne contactați pentru a primi o ofertă sau când trimiteți o cerere de asistență ori vă abonați la buletinul informativ. De asemenea, putem colecta informații personale direct de la dvs. atunci când solicitați credit prin intermediul serviciilor intermediare PayU credit; sau 
  • este posibil să primim informațiile dvs. personale de la terți de exemplu, de la comercianții sau operatorii platformelor tip marketplace în cadrul cărora ați făcut o achiziție și ați decis să efectuați o plată pentru bunurile sau serviciile lor utilizând serviciul PayU. 

 

Informații mai detaliate despre modul în care PayU colectează informațiile dvs. personale puteți găsi aici. 

De ce PayU îmi trimite e-mailuri cu starea plății?

Suntem obligați prin legile privind serviciile de plată să vă furnizăm anumite informații cu privire la plata procesată. Facem tot posibilul ca aceste informații să ajungă la dvs. cât mai repede și să fie cât mai clare cu putinţă. Acestea sunt trimise la adresa de e-mail utilizată de dvs. pentru achiziționarea produsului sau serviciului de la operatorul magazinului online care a semnat acordul relevant cu PayU.  

E-mailul cu starea plății nu poate fi baza pentru a solicita de la dvs. vreo plată suplimentară. 

15