Folosiți cele mai noi metode de plată disponibile

Peste 450,000 de companii la nivel mondial folosesc metode de plată oferite de PayU. Printr-o singură integrare, oferi cumpărătorilor cele mai variate metode de plată, ce contribuie la creșterea afacerii.

Metode de plată

 • Google Pay

  Modalitate prin care comercianții pot accepta plăți rapide și ușoare pentru bunuri și servicii fizice vândute online. Cumpărătorii adaugă carduri de credit și de debit la Google Pay – care acționează ca un portofel digital – o singură dată și nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la introducerea detaliilor de plată la fiecare achiziție.

 • Pay by Click

  Metodă de plată online care permite clienților să platească serviciile sau produsele achiziționate de pe site cu un singur click, fară a urma pașii necesari în cadrul unui proces de plata online, dar păstrând același nivel de securitate.

 • Pay on time

  Proces simplificat de plată, care ajută la predicția veniturilor și reducerea numărului de plăți neefectuate sau întârziate. Creează o experiență mai bună pentru clienți și crește satisfacția clienților și a ratei de retenție.

 • Plata în rate

  Acces la una dintre cele mai populare metode de plată locale: ratele, o metodă din ce în ce mai populară de cumpărături online în România. Oferă acces la mai multe metode de plată în rate, oferite de mai multe bănci românești, cu o singură integrare tehnică.

 • Multicurrency pricing

  Permiteți cumpărătorilor să plătească în valută, fără ca aceștia să plătească pentru conversiile valutare.

 • Fast refund

  Primul serviciu de transfer instant de bani prin care clienții care fac plăți online cu cardul primesc în maxim 30 de minute contravaloarea produselor returnate din momentul procesării cererii de rambursare.

15